Framträdanden våren 2016

Under våren spelar jag I en sal på lasarettet och även lite annat smått och gott.

Den 22 januari Rättvik: Folkmusikens hus kl 19 ” Kulturarvet slår tillbaka.”

Den 28 januari Sunne: Västanå Teater kl 19 ”Kulturarvet slår tillbaka.”

Den 5 februari Örnsköldsvik: Paret Bomans gemensamma födelsedags- och 60-åriga bröllopsdag och offentliga därbehållningenoavkortattillfallerläkareutangränser-konsert.

Den 19 februari Umeå: Svenska Kyrkan Ersboda Insamlingskväll/Konsert för att barn ska få det dom behöver på platser där dom inte får det.

Den 16 mars Delsbo: Gamla Tingshuset kl 19.00 Berättarföreställningen ”I en sal på Lasarettet.” Titeln är hämtad från en gammal sång, men det här är från en annan sal på ett annat lasarett.

Den 20 april: Sundsvall Sveateatern kl.19.00 ”I en sal på lasarettet.” Berättelsen utspinner sig på Skellefteå Lasarett, barnavdelningen sal 3. Året är 1961.

Den 26 april: Frösön, Östersund ” I en sal på lasarettet”. En intern föreställning för människor som arbetar i vården med sjuka barn. Mest läkare och sjuksköterskor.

Den 29 maj: Bygdegården i Slipstenssjön, Vindelns kommun. Där spelar och berättar jag ” Kulturarvet slår tillbaka” kl.13.00. I den byn bodde dragspelaren Ragnar Granström som kunde traditionell musik från bygden. Dagen och byn till ära har jag tränat in en av låtarna ur hans repertoar; en rivig liten sak som Ragnar spelade på tvåradigt dragspel

 Den 11 o 18 juni berättar vi ” I en sal på lasarettet” på Skråmträsk Kvarn. Båda de föreställningarna är slutsålda.

Den 2 juli berättarjag om ”Kulturarvet slår tillbaka” på spelmansstämman i Junsele.

Bilder: Patrick Degerman